چراغ هاي راهنمايي و رانندگي عجيب در جهان
چراغ هاي راهنمايي و رانندگي در تمام دنيا شكل واحدي دارند، اما در بعضي از نقاط جهان خريد چراغ راهنمايي با شمايل متفاوت ونصب آن جهت فرهنگ سازي، پيام رساني به شهروندان يا نمادي از يك رويدادانجام مي شود.
عجيب ترين چراغ هاي راهنمايي و رانندگي نئاندرتال ها
اين چراغ راهنمايي در شهر Krabi كشور تايلند قرار دارد. جالب است بدانيد كه نئاندرتال ها در غارهاي سنگ آهك اين كشور زندگي مي كردند و در واقع يكي از نمادهاي تاريخي اين كشور محسوب مي شوند. بنابراين اين چراغ راهنمايي نمادي براي احترام به تاريخ اين كشور مي باشد.
چراغ راهنمايي عابر پياده
در شهر Prague در كشور جمهوري چك، يكي از باريك ترين كوچه هاي اين شهر مجهز به چراغ راهنمايي است. در واقع اين چراغ راهنمايي از برخورد عابرين پياده به يكديگر در اين كوچه باريك جلوگيري مي كند. زيرا اين كوچه براي عبور دو نفر همزمان بسيار باريك بوده و تقريبا غيرممكن است. جالب است بدانيد بر اساس يك گزارش، چندي پيشيك توريست تنومند آلماني هنگام عبور از اين كوچه باريك مجبور شد از صابون استفاده كند تا بتواند خارج شود!
چراغ هاي راهنمايي و رانندگي با تصاوير متفاوت
در سال ۲۰۱۲ يك هنرمند چكي، ۴۸ عدد چراغ استاندارد را از خيابان جمع كرد و چراغ هاي راهنمايي و رانندگي متفاوتي را جايگزين كرد. در آن چراغ ها، يك مرد مشغول انجام فعاليت هايي مثل پياده رويي با سگ، ادرار كردن، نوشيدن و به دار آويختن خودش بود. اين هنرمند چكي از سوي مقامات مورد خشم قرار گرفت و جريمه شد تا هزينه تعميرات و جايگزيني چراغ هاي راهنمايي و رانندگي استاندارد را بپردازد؛ اما او از پرداخت جريمه خودداري كرد و ۳۰ روز به زندان رفت.
مرد كوچك
مردي كوچك و دوست داشتني با كلاهي با لبه هاي نازك در چراغ هاي راهنمايي و رانندگي آلمان شرقي ديده مي شد و به نام آمپلمن مشهور بود. اما پس از مدتي اين شخصيت توسط آلمان غربي و با يك شخصيت ديگر جايگزين شد؛ اما ديگر جذابيت هاي قبل را نداشت. بنابراين شهروندان كه شخصيت قبلي را دوست داشتند اعتراضاتي را براي بازگرداندن او به راه انداختند و رسانه ها و عموم مردم را درگير كردند؛ تا سرانجام آمپلمن در سال ۱۹۹۷ با تقاضاي مردم برگشت. اين چراغ هاي راهنمايي و رانندگي اكنون در آلمان شرقي و غربي سابق، در خيابان هاي فرعي و محله هاي مسكوني ديده مي شوند.
در حال حاضر آمپلومن نيز در كنار آمپلمن ديده مي شود. در سال ۲۰۰۴ و در يكي از شهرهاي آلمان، مردان كوچك با زنان كوچك جايگزين شدند؛ تا در اين مورد برابري جنسيتي رعايت شود. با توجه به اين موضوع، اخيرا در شهر دورتمند، ايده هاي مطرح شده است؛ كه طبق آن در ۵۰ درصد از چراغ هاي راهنمايي و رانندگي شهر بايد از تصوير زن استفاده شود.
كلام آخر
ايمن ترافيك كالا براي توليد انواع چراغ راهنمايي از بهترين طراحان استفاده مي كند. اين شركت علاوه بر توليد اناع چراغ راهنمايي آنها را نصب و گارانتي مي نمايد.
- دوشنبه ۰۹ تیر ۹۹ ۱۸:۱۶ ۷۰ بازديد
- ۰ نظر